Referencer

Vi brugte Jens Hedegaard som ekstern byggesagkyndig ifm. nybyg i 2022. Vi valgte at inddrage Jens i projektet fra start af, og det er vi rigtig glade for.

Allerede fra begyndelsen, var det klart for os, at Jens er en dygtig og velrenommeret fagmand, som man ikke kan “løbe om hjørner med”. Det gav os ro i maven og overskud til at nyde byggeprojektet.

Jens har været med til at sikre, at projektet forløb efter tidsplanen, og at arbejdet blev udført håndværksmæssigt  korrekt. Kommunikationen og ikke mindst dokumentationen under hele projektet var yderst professionel.

Set i bakspejlet, så er det nok “de bedste penge”, vi har investeret i projektet. Herfra skal der lyde de bedste anbefalinger til Jens og hans team.

Minela & Elvir, Rudkøbing (2023)

______________

Jens har været byggerådgiver for vores husbyggeri.

Jens var med til et teknisk gennemgangsmøde med Huscompagniet, før vi skrev under på projektet, og det var givet godt ud, da der så var fastlagt gode retningslinjer for projektet.

Undervejs har Jens været utroligt flittig til at køre forbi byggeriet og har altid fulgt op med en mail om besigtigelsen, og hvad der var udført/evt. mangler og korrigeret.

Gennem slutfasen har Jens fulgt op dagligt, og det har været meget betryggende. Vi har nu overtaget et skønt hus med en meget lille mangelliste.

Jens og Hedegaard Arkitekter får 5 ud 5 stjerner hos os.

Jakob og Majbrit, Svendborg (2023)