Tilstandsrapporter og energimærker

Udarbejdelser af tilstandsrapporter og energimærker

 

Skal der udarbejdes tilstandsrapport og/eller energimærke har vi stor erfaring ved at have udarbejdet flere tusinde rapporter og der kan her bestilles rapporter enten pr. telefon eller via mail, hvor vi så aftaler tid for besigtigelse, hvorefter der påfølgende foretages gennemgang af ejendommen, så der kan udarbejdes en tilstandsrapport og energimærke.

Du sparer penge og tid, ved selv at bestille din tilstandsrapport og det anbefales at rapporter bestilles inden du sætter ejendommen til salg, da ejendomsmægler så har et bedre grundlag for at fastsætte pris på ejendomme, dvs. at der vil være bedre grundlag for at fastsætte en korrekt pris.

I forbindelse med udarbejdelse af ovennævnte kan vi udarbejde en plantegning over ejendommen, og materialet kan samlet sendes til den ejendomsmægler som du har valgt til at sælge din ejendom.

Såfremt du har valgt en ejendomsmægler før vi besøger din ejendom, kan du til os oplyse adresse på den respektive ejendomsmægler og vi fremsender materialet til den pågældende.

På alle boliger udarbejdes der i dag tilstandsrapporter og energimærker, og vi har gjort os til eksperter indenfor dette område, og har et stort erfaringsgrundlag.

Såfremt der er spørgsmål til det arbejde vi skal udføre står vores personale til rådighed for råd og vejledning.

Sælger og køber kan altid ringe, hvis der er spørgsmål til det materiale vi har udarbejdet.

Vi lægger stor vægt på service overfor vores kunder, og vil gerne aflevere det materiale vi udarbejder fyldestgørende.